петък, 11 ноември 2011 г.

Идейки-закачки за домашния декоратор!

Нещо старо, нещо познато, но в нова роля!
Обичате ли забавните експерименти? Защото тези идейки са точно такива – хем по забавен начин да уплътнят свободното време през уикенда, ако го има, разбира се, хем да стане още по-интересен декора на дома!
Особено може да бъде интересно приключението да се придаде нова функция на познати неща, а това, приложено към осветителните тела, си е направо една необятна територия! 
Защо, например, един съвсем традиционен хартиен полилей, купен от кой да е магазин, да не стане по-оригинален, като му се прикачат цветни ленти – само с помощта на един телбод?!




 Или използвани консервни кутии да не се боядисат в някакъв весел цвят и да се превърнат в абажури?! А може и да си останат в оригиналния си десен, ако ви харесва да впечатлявате с нестандартното си мислене всички гости. Е, тук ще трябва малко помощ и от умела мъжка ръка – за пробиването с подходящ инструмент на дъното, откъдето да се прекара захранващия кабел.

Сходна е идеята за префасониране на металния гевгир в полилей – ама резултатът е далеч по-забавен, да не кажем, направо смешен!



Баба ви е изплела каренце, което тъне в някое чекмедже?! Ами може да се боядиса с най-обикновена текстилна боя в какъвто искате цвят и новата рокличка за твърде консервативния полилей е готова. Само трябва да се “облече”! А и баба ще бъде доволна, че трудът й е толкова добре оценен!


Докажете на всички, че имате уникален талант като домашен декоратор, а после се наслаждавайте на аплодисментите!

Още идеи за декорация

Няма коментари:

Публикуване на коментар