четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Живей както обичаш... и както ти харесва!

Стани дизайнер на собствения си дом,  защото Ora-Ito преобърна света на дизайна!

       Как Ora-Ito преобръща представите за дизайн може да види на практика всеки столичанин от  21 октомври до 4 ноември в популярното заведение К.Е.В.А.
      През тези две седмици в нестандартна обстановка и артистична атмосфера всички гости ще могат да седнат на иновативната линия мебели Dunlopillo by Ora-Ito, както и ще имат възможност да се забавляват с интересни игри и приятна компания. Стартът на събитието бе даден с представяне на колекцията пред медии и партньори на компанията-вносител на 20 октомври 2011 г..
Световноизвестният дизайнер Ora-Ito, съвместно с един от лидерите в света на комфорта Dunlopillo, създава колекция мебели с неповторим стил и функционалност. Изразителните линии и ярките цветове се допълват от авангардни форми, а революционното покритие Threedy осигурява ненадминато чувство за комфорт.
„Лошото момче” на световния дизайн преобръща всеобщо приетите представи, че за да обзаведе къщата си по нестандартен начин с мебели на известен дизайнер, човек  трябва да отдели сериозна част от годишния си бюджет. 
Колекцията притежава и друго изключително важно предимство - тя дава свободата всеки да изрази себе си и да стане дизайнер на собствения си дом. Следвайки мотото «Живей, както обичаш!», Ora-Ito дава възможност на потребителя да осъществи и най-смелите си идеи.
Всеки сам решава какво е нужно, за да аранжира жилището си по най-добрия начин. Дали да покани гостите си на удобния Mid’Night, който с едно движение приютява за през нощта тези от тях, които искат да останат или да прекара вълнуващи часове с любимата игра пред телевизора, удобно полегнал на функционалния Playtime? И в двата случая, забавлението е сигурно.

Към цялата статия

1 коментар: