четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Да си поиграем с Тетрис



 Био-камините – ефектна и ефективна декорация

Камините, работещи на биоетанол, все повече започват да се налагат като лесен и ефективен начин за допълване на комфорта на жилището. Монтират се лесно, цените са достъпни, а пламъчето на живия огън изпълва с настроение зимните вечери. Вярно е също, че специалистите препоръчват да се използват предимно с декоративна цел, когато вече има изградена система за основно отопление, но само си представете какъв би бил ефектът да се похвалите пред гостите си с такава камина, дори и само за няколко часа?!

Камината Тетрис е най-новият модел на италианската компания Horus. Тя носи наименованието на популярната едноименна игра, защото постаментът й напомня с формата си падащите елементи от играта.


Всъщност камината е само част от уникалната мебел, която като истинска маса може да се трансформира и адаптира към всяка ситуация и интериорна среда, благодарение на модулната си конструкция.



Произведена  е от неръждаема стомана, боядисана в бяло, черно и червено, а пламъкът за безопасността на околните е обграден със стъкло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар