петък, 25 ноември 2011 г.

Баня като сънувана някога приказка


И банята е суетна!

Всички сме по някакъв свой си начин суетни – как изглеждаме, ще одобрят ли новия ни тоалет приятелите, ще се обърне ли някой по улиците, за да види новата прическа, ще харесат ли гостите новата ни баня... и т.н., и т.н. Така е, но като стана въпрос за банята, нека бързо си признае всеки, който поне веднъж в живота си не е мечтал някой ден или поне насън, да има приказно красива къща с приказно красива баня?! 


Баня, в която огледалото да блести със скъпоценна рамка или мивката, да речем, е розова, и всичко да е толкова великолепно и изящно, че да те е страх да го докоснеш?!


Приказките са си приказки, но колекциите мебели за баня Etrusca са съвсем истински, но носят вълнуващото усещане за нещо изключително, което може да погъделичка самолюбието на всеки... и всяка баня!


Банята е пространството, което може да бъде декорирано или подредено с различни мебели и аксесоари така, че да стане още по-привлекателно, а всеки един прекаран момент в банята да бъде толкова релаксиращ, че направо да ни превръща в нови хора.


Трябва да признаем чистосърдечно, че дамите са тези, които направо забравят, по думите на силния пол, да излязат от банята. Точно по тази причина тези мебели са наситени с женствено и чувствено излъчване, богати на декорация и финес.


Нека разгледаме заедно част от колекцията на  Etrusca и да си помечтаем, а защо не, някой ден и нашата баня да не изглежда така – като сънувана някога приказка?!



1 коментар:

  1. Безспорно от този магазин спокойно мога да купя всичко нужно замята баня.Вече избрах модел и цвят,само дано го има.Като че ли в повечето случаи дали по навик, дали поради относително по – ниските цени или защото потребителите още не са достатъчно информирани за предимствата в качеството и дизайна на мивки от други материали, продължава едно доста механичното закупуване на обикновените и старомодни порцеланови мивки, които никак не разнообразяват помещението,което влизаме още от сутринта.Но тук има страхотни идеи.

    ОтговорИзтриване