петък, 4 ноември 2011 г.

Мебелният Дядо Коледа ще раздава спа-подаръци!

Предколедна мебелна игра: „Ремонтирай и релаксирай с "GTC DESIGN

Не само децата очакват с нетърпение Коледа, когато добрият старец ще ги зарадва с хубави подаръци – и ние, възрастните, тайничко се надяваме на приятни изненади!
А мебелният Дядо Коледа е подготвил такива за всички, които искат да посрещнат светлия празник с ново обзавеждане в дома си! Поръчайте до Коледа нови мебели за своето жилище в GTC design и се включете в играта  за релаксиращ спа-уикенд в луксозния СПА хотел „Двореца”, Велинград.

                               Правила на играта

Поръчайте до 21.12.2011 г. мебели  на стойност не по-малка от 5 000 лв. и ще получите специален талон за мебелната игра  „Ремонтирай и релаксирай с GTC design”.

Този билет  ви дава право да се включите в томбола, в която на случаен принцип ще се изтеглят двама победители. Късметлиите ще получат ваучер за дълъг релаксиращ СПА уикенд в 5-звездния СПА хотел „Двореца” в спа-столицата на България – гр. Велинград.                                 Допинг и за малки поръчки!

Малката поръчка на мебели  в GTC design до Коледа също ви дава повече!

За всяка поръчка на стойност между 2 500 – 5 000 лева  ще получите ваучер с 10% отстъпка при следващ договор за изработка на мебели.

Тегленето на празничната томбола ще се осъществи на 22 декември 2011 г. в шоу-рума на  
GTC design в присъствието на много клиенти и приятели на дизайнерското студио.                               УСПЕХ!


Няма коментари:

Публикуване на коментар