вторник, 8 ноември 2011 г.

Весели балончета сияят в тъмнината!


Едва ли има някой, който да не си е играл със сапунени мехурчета в своето детство?! И да не се е възхищавал как тези малки и големи балончета плуват във въздуха, игриво се въртят в сложните стъпки на своя танц и като чрез сложна магия променят цветовете си, улавяйки различни лъчове, изпратени от слънцето... 


 Точно тази детска игра е провокирала дизайнерите от английската компания Rousseau Design да създадат тези светещи полукълба, които всъщност са си съвсем удобни кресла с ергономични седалки. Само че не са поставени на пода, а здраво закрепени към тавана. 


Колекцията столчета с футуристичен дизайн е наречена съвсем логично Bubble. 
Произвеждат се от комбинация между акрил и неръждаема стомана, а за светещия ефект се грижи LED източник на светлина, който всъщност е цялостна система, позволяваща контрол и смяна на цветовете. 


Столчетата-балончета  могат не само да даряват щастие и настроение в дневната например, но и да станат опорна точка за изграждането на невероятно атрактивен интериор. 


 Bubble са още едно доказателство, че всеки мебелен или архитектурен детайл с вградено осветление има своя шанс да доведе до получаване на страхотни ефекти за почти вълшебно оживяване на атмосферата в пространството!

Няма коментари:

Публикуване на коментар