вторник, 14 февруари 2012 г.

Техносим с обновена продуктова гама

ТЕХНОСИМ стартира строителния сезон с обновена продуктова гама

Фирма Техносим вече четвърта година произвежда и предлага на българския пазар за строителни материали разнообразие от бетонови изделия, керемиди и паважи. Въпреки кризата в сектора, фирмата не спира да обогатява продукцията си и да подобрява качеството й. Тази година също ще стартира сезона с обновена продуктова гама!

Към произвежданите до момента 39 артикула, фирмата ще пусне в производство три изцяло нови:

·        единично коминно тяло за жилищно строителство;
·        пътна ивица за инфраструктурно строителство, подходяща както за разделяне, означаване и ограничаване на тревните площи от павираните алеи и тротоарите, така и за изграждане на декоративна зидария на огради, цветарници и др.
·        бетонов бордюр с размер 1000х250х150 мм, отговарящ на БДС, който има широко приложение у нас. 


Преди година фирмата започна производство и на сегментен блок за довършително строителство, подходящ за изграждане на подпорни стени. Към този момент сегментния блок се изработваше само в един вариант - с наклон 3°. Вече ще са възможни още 3 варианта - с наклон 0°; 6° и 9°. Благодарение на това, продуктът успешно ще се използва при изграждане на огради с опция за озеленяване на най-горния ред и ще дава възможност за изграждане на подпорни стени с по-големи наклони.


Този продукт е нов за България и дава изключително много решения за проектантите, като освен че е качествен, има и естетическа стойност. С него се изгражда подпорната стена на южната дъга на Околовръстен път, София.

Производственият процес, оборудването на завода и висококвалифицирания екип са гаранция за качество на всички продукти на фирма Техносим.  Те са вибропресовани, с модулни размери, могат да се оцветяват и да имат различна повърхностна структура. Всички отговарят на Европейските стандарти и се използват успешно по референтни обекти в София и страната.

Повече подробности за предлаганите и новите продукти можете да откриете на  www.technocim.com.

1 коментар:

  1. Благодаря ви за снимката, през последните години се забелязва една страхотна инфраструктура,която ако действа така бързо и ефективно може да привлече още много туристи и според мен е добре да се влагат пари в изграждането на пътища. Интересно е това, че са подходяща както за разделяне, означаване и ограничаване на тревните площи от павираните алеи и тротоарите, така и за изграждане на декоративна зидария ,от която и аз ще имам нужда след няколко дни , разбира се в доста по малки размери де.Има доста възможности с този проект за страната ни.

    ОтговорИзтриване