петък, 23 март 2012 г.

HAI – интелигентни и “умни” решения за дома и офиса

Home Automation, Inc. (HAI), водещ производител на вградени охранителни и автоматични системи за дома от 1985, представи компанията и направи демонстрация на своите продукти на Българската Строителна Седмица, която се проведе в Интер Експо Център в периода14-17 март. За поредна година изложението събра най-големите строителни фирми на българския и чуждия пазар. С любезното съдействие на АССИСТ ЕООД, дългогодишен участник в изложението, демонстрация на продуктите на Home Automation, Inc. (HAI) направи г-н Jason Moyer.


Продуктите на HAI позволяват на клиентите да спестят време, пари и енергия в планирането на ежедневните нужди на дома и офиса. Голяма част от ангажиментите в домакинството ще могат да се решават само с едно натискане на дисплея на домашна система. Домът и бизнесът ще бъдат по-защитени отвсякога с възможността да се наблюдават през телефон, компютър и айпад с достъп до интернет. Достъпът до най-модерните технологии вече е възможна и у нас, и то на достъпна цена.

За HAI : HAI (Home Automation, Inc.) е производител на автоматични системи за жилищни и търговски нужди със седалище в Ню Орлеанс, Лос Анджелис, САЩ. Основана през 1985 г., компанията развива широка гама от наградени по целия свят продукти, включително: системи контролиращи дома, термостати с опции за програмиране, устройства за управление на осветлението, оборудване за видео наблюдение, контрол на достъпа, Touchscreen интерфейс и софтуер за контрол чрез интернет. Всички тези продукти са достъпни в мрежата от дистрибутори на HAI и биват инсталирани от дилъри-специалисти в над 80 страни по света.

За АССИСТ: АССИСТ ЕООД дългогодишно дава решения за цялостен завършек на всяка сграда. Фирмата представлява едни от доказаните световни марки в областта на автоматичните врати, паркинг и ОВК системи, строителни материали и др., както и предлага сервиз и извънгаранционна поддръжка на монтираните продукти.

АССИСТ ЕООД е официален дилър за България на системите HAI.

Още за продуктите на HAI 

Списание Жилища

Няма коментари:

Публикуване на коментар