вторник, 27 март 2012 г.

Подаръци от BAUHAUS само за ранобудни!

Събудете се по-рано, заслужава си!


BAUHAUS раздава ваучери на стойност 30 000 лева чрез томбола при откриването на първия си специализиран търговски център в България

 В събота, на 31 март, BAUHAUS - Специалистът за Работилницата, Дома и Градината ще отвори врати и в България. Откриването ще бъде съпроводено с разиграване на необикновена томбола под мотото „Пазете своята строителна количка“.



Събуждането по-рано си заслужава, защото: на паркинга на хипермаркета в деня на откриването, между 6 и 7 часа, ще бъдат раздавани чрез томбола ваучери на обща стойност 30 000 лева. Участниците трябва да са навършили 18 години и да бъдат със строителна количка. Може да се участва както с истинска строителна количка, така и с играчка или изработена от картон количка. Всеки „водач“ на строителна количка има право на един талон, който ще бъде пуснат в бетонобъркачката, от която ще се теглят наградите. Предвидени са 1 ваучер по 5 000 лева, 2 ваучера по 2 500 лева, 10 ваучера по 1 000 лева и 20 ваучера по 500 лева.

Раздаването на талоните започва в 5 часа сутринта на паркинга на специализирания център BAUHAUS, който се намира на територията на „Бизнес парк Средец“ ул. 202, № 17. Точно в 6.00 часа ще започне тегленето на печелившите, а точно в 7.00 часа отваря врати за своите клиенти първият BAUHAUS в България.

Европейската верига стъпва на българския пазар с уникалния за сектора „Направи си сам” формат. BAUHAUS разполага с търговска площ от 20 000 кв.м, където в 15 специализирани отдела се предлагат над 120 000 продукта - от строителни елементи и материали през железария и инструменти до лампи, плочки и санитария. В продуктовата гама, освен традиционно добрите собствени марки на BAUHAUS, са включени и висококачествени продукти на водещите производители в съответния бранш. BAUHAUS предлага на Клиентите си и типичните за веригата услуги:
DRIVE-IN ARENA на принципа: „Влез, натовари, излез“ с площ над 5 000 кв.м;
СВЕТЪТ НА БАНИТЕ – всичко и още за банята, консултантска интериорна концепция;
PROFIL EXPRESS, индивидуално оразмеряване на профили;
Градински оазис, с площ над 4 000 кв.м;
Професионални машини под наем и множество други услуги.

С откриването на първия БАУХАУС компанията реализира инвестиции в размер на 30 милиона евро. Отличаващ се с модерна си архитектура, специализираният търговски център е
изграден природосъобразно. Части от парцела с размери 42 000 кв. м се използват за задържането на дъждовна вода. Отоплението се осъществява от модерна техника през уредите за централна вентилация. Високоефективни единици за възобновяване на топлина обслужват търговската площ без употребата на твърди енергийни източници. Инсталираните на покрива вентилационни уреди снабдяват специализирания център не само с чист въздух, но и с топлина. Посредством множество прозорци и куполи е създадено едно изпълнено със светлина пространство.
           
Плановете за развитие на българския пазар предвиждат откриване на още специализирани търговски центрове. С новия специализиран център в София се откриват над 130 нови работни места.

За компанията:
Още през 1960 година BAUHAUS внася в Германия и в Европа новаторската за времето си идея: маркови продукти от различен специализиран асортимент на самообслужване, предлагани на едно място. По тази успешна концепция са създадени над 130 специализирани центъра в Германия. В Европа BAUHAUS e представен в 15 страни с над 220 търговски обекта. На основната си идея – професионално качество и богат избор на продукти на най-добри цени – BAUHAUS е останал верен до сега и постоянно продължава да я развива.


Няма коментари:

Публикуване на коментар