вторник, 27 март 2012 г.

Гласуването за най-добър проект в конкурса за Пасивна Къща започна!

В конкурса за проект на пасивна къща в с. Лозен, организиран от Пасивна къща България,  се включиха много архитекти и архитектурни бюра от различни страни с общо 65 интересни проекта – съобщиха организаторите.
Вече тече първата фаза от гласуването, което  започна на 20 март, 2012 г. и ще приключи в 23:59 часа българско време на 6 април, 2012 г.



Всички проекти от първа фаза  са подредени по азбучен ред.
По време на първата фаза на гласуването ще бъдат избрани 10 проекти финалисти, както следва:
      - Първите три (3) проекта, избрани с най-много гласове от потребителите на сайта.
- Най-добрите седем (7) проекта, избрани от индивидуалните участници и екипите, които участват в конкурса. Индивидуалните участници и екипите трябва да гласуват за един проект, различен от техния собствен проект. Този избор трябва да бъде изпратен до организаторите на конкурса на имейл: competition@passivehousebg.com до края на деня на 6 април, 2012 г.. Участниците и екипите, които по някаква причина не изпратят своя избор за проект фаворит, отпадат от по-нататъшното участие в конкурса. Първите седем (7) проекта с най-много гласове ще бъдат включени в десетте проекта финалисти.
       Във втората фаза проектите-финалисти ще се разгледат от международното жури, за да бъде избран един проект - победител и четири почетни места.

Всички проекти могат да бъдат видяни на сайта на конкурса:

Няма коментари:

Публикуване на коментар